Leasing for alle / Alt om leasing / Operationel leasing

Operationel leasing

Denne form for leasingkontrakt finder du oftest hos en traditionel bilforhandler. Den laves oftest på helt nye biler eller på biler, der kun er få måneder gamle. Som leasingtager er der fuld budgetsikkerhed for, at man ved hvor meget det koster hver måned at lease en bil. Al service, reparationer og lignende står leasingselskabet for.

Dermed slipper du for uforudsete udgifter, hvilket er én af grundene til, at mange vælger denne leasingtype. Når leasingperioden er ovre, så afleverer du blot bilen tilbage til leasingselskabet og du skal ikke selv gøre mere, hvilket også er en stor fordel.

HVOR LÆNGE BINDER JEG MIG FOR?

Bindingsperioden eller leasingperioden er oftest på 12 måneder eller 24 måneder. Jo dyrere bilen er, jo højere er afgiften også. Det kan derfor i nogle tilfælde være en god idé at lave en leasingperiode på 12 måneder, for så at genforhandle aftalen for endnu 12 måneder, når de første 12 er gået.
Dermed får du en ny restværdi at forhandle ud fra og dermed bliver bilen endnu billigere at have. Der er dog også lidt udgifter forbundet med at lave en ny aftale, som en ny engangsydelse og lignende, men holder man de to udgifter op mod hinanden, så kan man hurtigt se, hvad der kan betale sig.

KAN JEG SELV FINDE MIN DRØMMEBIL?

Har du selv fundet den næste bil, som du bare må have og kan finansiere gennem flexleasing, så kan det som oftest sagtens lade sig gøre. Vi er vant til at håndtere de sager, hvor kunden selv har fundet bilen, og vi står derfor gerne for de praktiske ting omkring transport og forhandling.
Vi tjekker også hvilken stand bilen er i. og hvis det viser sig, at den ikke er i den forventede stand, så tager vi også en snak om det. I det hele taget så handler det om samarbejde mellem dig og os, og sammen finder vi den bedste løsning til dig.

MÅ ANDRE KØRE I BILEN?

Du kan roligt lade andre køre i bilen. Der er intet ulovligt i at lade andre låne eller køre i din bil, når du flexleaser den. Det er din forsikring, der er afgørende for, hvordan du skal forholde dig til, at andre bruger din bil.

operationel leasing for alle

HVORDAN FLEXLEASER JEG EN BIL?

Når du har fundet frem til, at du gerne vil benytte dig af flexleasing af biler, så tager du blot kontakt til os. Det kan du gøre enten på telefon: 31 25 02 56 eller på mail: kontakt@leasingforalle.dk. Du er også velkommen på adressen Holbergsgade 20, 9000 Aalborg (efter aftale). Herefter tager vi en snak om hvad dit behov er, hvilken bil du drømmer om, og hvilke muligheder der er.
Derefter gennemgår vi grundigt alle detaljerne i leasingtilbuddet, så vi er helt sikre på, at det er det som du ønsker. Igen er gennemsigtighed essentiel for os. Når vi har fundet den helt rigtige bil til dig og du har skrevet under på kontrakten, så kan du endelig få lov til at sætte dig bag rattet i din drømmebil.