Leasing for alle / Alt om leasing

Alt om leasing

leasingforalle.dk alt om leasing

Leasing & flexleasing af biler generelt kan virke forvirrende og kompliceret, hvis ikke man tidligere har prøvet det. Egentlig er det ikke nødvendigvis så besværligt, da vi gør arbejdet for dig. Alligevel kan det være rart at vide hvordan man skal tolke de forskellige informationer i et leasingtilbud.

Derfor har vi valgt at samle alle de mest gængse spørgsmål her. På den måde kan du let selv navigere i hvilke emner, du ønsker at vide mere om, før du evt. kontakter os. Hvis du har lyst, så kan du naturligvis også altid tage fat i os og på den måde få svar på alle dine spørgsmål. Du kan ringe eller skrive helt uforpligtende. Du er også meget velkommen til at kigge ind på adressen: Holbergsgade 20, 9000 Aalborg.

HVEM EJER BILEN?

Når du flexleaser en bil hos os, så er det os, som leasingfirma, der ejer bilen. Du skal derfor selv sikre dig, at der er forsikring på bilen, og overholde og betale service, reparationer og lignende. Du skal med andre ord, passe på den, som var det din egen.
Det er både i din og vores interesse, da du selv er ansvarlig for at sælge bilen videre efter endt leasingperiode til den aftale restværdi. Vi hjælper naturligvis gerne, og særligt ved luksusbiler er markedet stort for at videresælge.

HVORFOR KAN JEG IKKE SELV EJE BILEN?

Vi hører ofte spørgsmålet ”hvorfor kan jeg ikke selv eje bilen, hvis jeg alligevel har samme forpligtelser, som ejer?” Og hertil kan vi svare, at det skyldes den eksisterende lovgivning. Det er nemlig ikke tilladt for privatpersoner, at køretøjer, der er forholdsmæssigt indregistreret.
Derfor ejer vi som leasingfirma bilen og du flexleaser den derfor gennem os.
Vi tager os desuden af alle de praktiske ting omkring at skaffe den og andre teknikaliteter, som hører til flexleasing af biler.

HVORNÅR ER DET ØKONOMISK FORDELAGTIGT AT BENYTTE SIG AF FLEXLEASING AF BILER?

Der findes som sagt forskellige leasingtyper, og hvilken der er bedst for dig afhænger i høj grad af bilen. Der er altså visse faktorer, der gør det mere fordelagtigt at flexlease end andre.
Luksusbiler med en købspris på mere end 300.000 kr.
Ved sæsonleasing – altså hvis du ønsker at køre flere forskellige køretøjer på forskellige tidspunkter af året.

HVAD SKER DER EFTER ENDT LEASINGPERIODE?

Når din leasingperiode ophører, så har du 2 valgmuligheder. Den ene er, at vi kan lave en ny leasingaftale på baggrund af den nedskrevne restværdi. Dermed får du en endnu billigere luksusbil i det 2. leasing år. Valgmulighed nr. 2 er at du kan sælge bilen til den aftalte restværdi.
Vi skal naturligvis nok hjælpe med at sælge den videre, hvis du ønsker det. Men generelt så er det ikke svært at komme af med sin luksusbil til den aftalte restværdi. Du har nemlig muligheden for at sælge den på det internationale marked, der er langt større end det danske. Desuden sælges bilen uden afgift, hvilket gør den langt mere favorabel.

HVORDAN AFSKRIVES BILEN?

Afskrivningen er helt fundamental, idet det er helt afgørende for dig, at bilens restværdi afspejler den markedspris, der gør sig gældende, når leasingperioden ophører. De fleste seriøse og professionelle leasingfirmaer afskriver bilerne en smule konservativt – gerne mellem 15-20%.
Det afhænger naturligvis af hvilken bil, der er tale om, og hvilket køremønster og markedet, men en realistisk og lidt forsigtig afskrivning medfører, at du kan træde ud af leasingaftalen uden at skulle af med en meromkostning.

KAN I AFSKRIVE MIN BIL I MAX, SÅ DET BLIVER BILLIGERE?

Lad os først lige slå fast, at det ikke er i din interesse at afskrive bilen i max. Det ender med ekstra omkostninger for dig i sidste ende. Derfor laver vi også kun ansvarlige leasingtilbud, hvor vi laver afskrivningerne en smule konservativt.
Det der sker, hvis bilen afskrives for hårdt, så tilfalder friværdien til leasingfirmaet og du får derfor ikke noget ud af det. Desuden betaler du moms af afskrivningen, og er afskrivningerne derfor for høje, så skal du blot betale endnu mere i moms.

Flexleasing

Kort sagt så er flexleasing af biler en leasingtype, hvor du leaser en bil uden registreringsafgift.

Flexleasing

Operationel leasing

- du slipper af med alle de bekymringer, der er ved at eje. Du betaler blot en engangsydelse ved udleveringen og derefter en fast månedlig ydelse for at lease bilen...

Operationel leasing

Finansiel leasing

I princippet får du finansieret din bil gennem os. Et godt alternativ til et traditionelt billån.

Finansiel leasing